Web Analytics Made Easy - Statcounter

زینلی مدیر عامل کارخانه کویر تایر بیرجند در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، با بیان اینکه در ۶ ماهه‌ی نخست سال مالی یک میلیون و ۹۹۰ هزار تایرسواری فروش رفته است گفت: ارزش فروش محصول تایر ۹۸۶ میلیارد تومان است.

او با اشاره به اینکه در حال حاضر کویر تایر ۲۰ درصد نیاز کشور را به انواع تایر رادیال سواری تأمین می کند افزود: طی این مدت ۳۳ سایز تایر رادیال سواری از رینگ ۱۳ تا ۲۰ در طرح و گل‌های مختلف در این کارخانه تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زینلی با بیان اینکه از طرح‌های توسعه‌ی این کارخانه تولید ۵۰ هزار تن انواع تایر tbr و otr است اظهار کرد: تولید ۲۰ هزار تن سیم استیل ازجمله‌ی این طرح هاست.

مدیر عامل کارخانه کویر تایر بیرجند با اشاره به اینکه تولید ۲۰ مگاوات برق نیز در این کارخانه از برنامه‌های آینده این کارخانه است ادامه داد: از این میزان ۱۰ مگاوات از طریق انرژی‌های تجدید پذیر و خورشیدی و ۱۰ مگاوات از طریق نیروگاه دیزلی تامین خواهد شد.

اشتغال بیش از هزار نفر در کارخانه کویر

زینلی مدیر عامل کارخانه کویر تایر بیرجند گفت: هزار و ۲۶۷ نفر در این کارخانه مشغول به کار هستند.

او با اشاره به اینکه این افراد در بخش‌های تولید، فنی، تکنولوژی، تضمین کیفیت اداری و مالی مشغول به کارهستند افزود: این کارخانه تاکنون توانسته ۱۳ دستگاه پرس پخت تایر برای نخستین بار در کشور بسازد.

زینلی اظهارکرد: از مشکلات کارخانه روند رو به رشد نرخ مواد اولیه مصرفی و افزایش هزینه ها، از طرفی تعزیراتی بودن نرخ فروش تایر و ثابت بودن نرخ فروش تایر از مشکلات این کارخانه است.

انتهای پیام / ط آ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کویر تایر محصولات تایر طرح های توسعه ای کارخانه کویر کویر تایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۲۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردش دوباره چرخ کارخانه ذوب آهن اسدآباد درخواست کارگران شد


به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، کارخانه ذوب آهن اسدآباد در کیلومتر ۴۵ جاده همدان - سنندج واقع شده است و کاهش محرومیت و صنعتی شدن استان، ایجاد تحول اقتصادی و اجتماعی در همدان و استان‌های مجاور، امکان ایجاد و توسعه صنایع آهن در منطقه و صرفه‌جویی ارزی، از جمله اهداف احداث این کارخانه است. 
طرح این واحد راکد در سال ۹۰ با تولید شمش چدن افتتاح و به بهره برداری رسید که بعد از  گذشت سه ماه به علت عدم صرفه اقتصادی  شمش چدن برای تغییر خط تولید طرح از شمش چدن به فرومنگنز و دیگر مشکلات تعطیل و راکد شد و در سال ۱۴۰۰ با واگذاری طرح به بخش خصوصی پس از ۱۰ سال غیر فعال بودن طرح فوق، قرار شد که احیاء و به چرخه تولید باز گردد، اما به گفته شهروند خبرنگار ما مردم منطقه همچنان منتظر بهره برداری این طرح برای اشتغال جوانان منطقه هستند.

متن پیام شهروند خبرنگار ما:
سلام، اگه میشه یه پیگیری از ذوب آهن اسدآباد بکنید، که سه سال پیش هشت ونیم میلیون یورو پول گرفتن که شرکت راه اندازی کنن، ولی الان بعد سه سال ۲۵۰ نفر بیکار کردن، شرکت تعطیل است.

دیگر خبرها

  • راه اندازی کارخانه تولید پهپاد در چین | تولید MQ-۹ آمریکایی ۳۰ برابر ارزانتر ! | تصاویر
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • بارش‌های بهاری در خراسان جنوبی/کویر به دریاچه تبدیل شد + فیلم
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب
  • گردش دوباره چرخ کارخانه ذوب آهن اسدآباد درخواست کارگران شد
  • یک‌ماه تا افتتاح بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور
  • اشتغال ۷۰۰ نفر در کارخانه‌های سیمان خراسان جنوبی
  • افزایش هفت درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • افزایش ۷ درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی